Cursos presencials a Barcelona – hivern 2018

 

NARRATIVA: NOVEL·LA I RELAT 2 (CC La Sedeta // Sagrada Família)
 
Al primer trimestre a La Sedeta vam treballar planificació, ara treballarem estil. Us recomano aquest curs si voleu començar a escriure textos breus per trobar la vostra veu i treballar els diversos aspectes de la narrativa (com fer una bona descripció, en què consisteix exactament narrar…). Al curs hi haurà deures d’escriptura: és a dir, els comentem a classe o no, haureu (hauríeu!) d’escriure un petit text per a cada classe.

El curs són 10 sessions, els dilluns de 18.30 a 20h i comencem el 15 de gener. El preu és d’uns 77 euros. Les inscripcions són aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lasedeta
 
 
NARRATIVA: NOVEL·LA I RELAT 2 (CC Joan Oliver-Pere Quart // Les Corts)
 
És el mateix curs que a La Sedeta: treballarem l’estil. Són 10 sessions, els dimecres de 17.30 a 19h, comencem el 10 de gener (encara que pràcticament sempre el retarden una setmana) i el preu és d’uns 65 euros. Les inscripcions són aquí:  http://www.ccperequart.com

 
 
L’ART D’ESCRIURE UN CONTE BREU (Obrador d’històries // c/ Calàbria 199)
 
Si us interessa el conte breu, del micro al relat de 5-10 pàgines, aquest és el vostre curs. Treballarem tècniques narratives tot llegint contes de Daphne du Maurier, Joyce Carol Oates, Mariana Enríquez, Jordi Puntí… Els contes són nous 😉 A més d’aprendre com escriuen aquests autors, també treballarem els vostres contes a classe. La gràcia d’aquest curs, a més de ser de conte breu i de fer sessions de 2 hores, és que els grups solen ser reduïts (entre 3 i 6 persones). Si realment voleu que treballem el vostre text, us recomano més aquest curs que els anteriors. Seré clara: pel preu que paguen els cursos dels Centres Cívics, no puc llegir tots els textos abans de la classe. Al curs de l’Obrador d’històries sí que es llegeixen i preparen els textos dels alumnes abans de les classes.
Seran 10 sessions de 2 hores, els dimarts a la tarda, de 18.30 a 20.30, però l’horari és flexible, en podem parlar. Comencem el 30 de gener, són 180 euros i podeu inscriure-us escrivint a obradordhistories@gmail.com o parlant directament amb mi.
 
 
LECTURA I ANÀLISI DE CONTES (llibreria Pèrgam)
 
Aquest curs em fa il·lusió, ja en vam fer un a l’estiu i és un format molt agradable. És una trobada, els dissabtes al matí, a l’ambient elegant i relaxat de la llibreria Pèrgam (passatge  Sant Benet, 7, al costat d’Arc del triomf) on llegirem i comentarem en sessions de 3 hores diversos contes per extreure’n tot el suc possible. Llegirem Magela Baudoin, Javier Puche, du Maurier, Sylvia Plath, Alejandro Morellón, Sergi Pàmies… Podeu apuntar-vos a sessions individuals, és a dir, venir només un matí o apuntar-vos al curs complet. Només cal que confirmeu el dia o els dies en aquest calendari: https://doodle.com/poll/f6uhax56yeb32vbp  El preu és de 18 euros per una sessió i 80 euros per les 5.
 
 
Recordeu que també faig tutories per a les vostres novel·les, contes o llibres de contes. Si voleu més info, escriviu un correu.
 
Bones festes!